KEP tar turen til IBC 2024 og utforsker Amsterdam!

Hei alle sammen!
I september er det klart for et nytt eventyr! Jeg, Kim Engvoldsen, legger ut på tur til Amsterdam for å få med meg IBC 2024 – en av de største begivenhetene for oss som er gale etter alt som har med media og teknologi å gjøre. Det blir noen dager proppfulle av inspirasjon og siste nytt fra tech-verdenen.

Hva skjer på IBC 2024?
IBC er kjent for å være et hotspot for ny teknologi, spennende innovasjoner, og smarte løsninger i media-bransjen. Her får jeg sjansen til å dykke ned i alt fra nye kamerafunksjoner til banebrytende software som kanskje kan revolusjonere måten jeg jobber på. Det er også en gyllen mulighet til å lære mer om fremtidens trender og kanskje oppdage noen gadgets som jeg ikke kan leve uten!

Nettverksbygging på agendaen:
IBC gir også flotte muligheter for å mingle med andre kreative sjeler og tech-nerder. Det er alltid nyttig å utveksle ideer og erfaringer, og hvem vet – nye samarbeid kan føre til spennende prosjekter fremover.

Gatefotografering i hjertet av Amsterdam:
Og når messehallene lukker, tar jeg kameraet mitt og utforsker de sjarmerende gatene i Amsterdam. Byen er kjent for sin unike arkitektur og levende atmosfære, og jeg ser frem til å fange øyeblikkene som gjør Amsterdam til et favorittmotiv for fotografer fra hele verden.

Gleder meg til å dele turen med dere!
Selv om jeg reiser alene, vil jeg dele hele opplevelsen med dere gjennom bloggen og på sosiale medier. Forvent daglige oppdateringer, bilder og kanskje noen videoer der jeg viser hva IBC har å by på og de skjulte perlene i Amsterdam.

Så, følg med på reisen – det kommer til å bli kreativt, lærerikt og selvfølgelig veldig gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen